Adres

Dr. Oortwijn Botjeslaan 63
9681 GD Midwolda

Telefoon

06 23 27 95 90

Behandelingen

SPORTMASSAGE

sportmassage

Een stevige massage voor iedereen. Niet alleen voor sporters, maar een massage die direct de conditie van je spieren verbeterd. En natuurlijk een uitkomst bij sportblessures.

Een sportmassage zorgt voor betere doorbloeding en sneller herstel na een zware inspanning

  • duur: 30 minuten prijs: €22.50

ANTISTRESS MASSAGE

Bij een stevige rug-, nek- en schoudermassage wordt er specifiek aandacht gegevens aan de rugspieren, de nekspieren en de schouderregio.
Verhoogde spierspanning in deze drie regio;s kan leiden tot verschillende vormen van hoofdpijn en een verkeerde houding.
Bij deze massage ligt de intensiteit hoger en de druk dieper, waardoor eventuele knopen/triggerpoints aangepakt worden.

ontspannen
  • duur: 30 minuten prijs: €22.50

TOTAL RESET MASSAGE

Een totale lichaamsmassage waarbij er aandacht wordt gegeven aan de ontspanning van je benen, de armen, de rug, de nek en het hoofd. Het is een massage waarbij de intensiteit lager ligt dan bij een sportmassage, maar de druk iets hoger. Hierdoor ontstaat er toch een betere doorbloeding en wordt ook het lymfesysteem gestimuleerd. Deze massage vermindert stress en zorgt voor totale ontspanning.

  • duur: 60 minuten prijs: €40

De ultieme ontspanning – A TOUCH OF STONE

basaltstenen voor hotstone

Een heerlijk ontspannende speciale massage met zachte, verwarmde basaltstenen. 

Een Hotstone-massage is een speciale massagetechniek waarbij ik gladde, verwarmde stenen gebruikt als verlengstuk van mijn eigen handen. 
De warmte is zowel diep als ontspannend en kan helpen om strakke spieren op te warmen zodat ik met mijn massage dieper en efficiënter kan werken. 
De verwarmde stenen worden gebruikt om het lichaam te masseren en kunnen ook op verschillende punten worden geplaatst om een ​​diepere ontspanning van de spieren te bevorderen. 
Een hot stone-massage biedt alle voordelen van een Sportmassage met het extra voordeel dat de ontspannende warmte de spanningen doet afnemen, het lichaam verwarmt en stress wegneemt.

De warmte van de hete stenen verbetert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel. Hot stone-massage is zeer geschikt voor mensen die de neiging hebben koud te voelen of koude voeten hebben. Het is ook geschikt voor mensen die spierspanning hebben, maar liever een lichtere massage hebben. Veel mensen ervaren de warmte van de hete stenen als aangenaam en nemen het voor de extra ontspanning.

  • duur: 30 minuten prijs: €22.50
  • duur: 60 minuten prijs: € 40


Uiteraard is een variatie of een behandeling op maat mogelijk.
ook kunt u bij mij terecht voor:

  • MEDICAL TAPING CONCEPT
  • SPORTBEGELEIDING
  • VOEDINGSADVIEZEN
  • HARDLOOPSCHEMA’S OP MAAT

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op. neem contact op via whatsapp

Share